Gość Barbara Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Mam problem związany ze swedzieniem odbytu ,lekarz polecił mi borasol kwas borny ,po zastosowaniu raz na dobę czułam poprawę . Wyjezdzając kupiłam taki sam w saszetce 30g i niewiem jak go rozrobic zadnej informacji na tej saszetce nie ma. Patrzyłam na internecie ale nic nie ma jak go rozpuścic w ciepłej czy znimej wodzie? saszetka 30g na jaką ilośc wody? proszę o odpowiedz gdyż bardzo mi pomógł ...Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Jedna łyżeczka na pół szklanki ciepłej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ela Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 30 g to na litr wody bo musisz zrobic 3 procentowy roztwor i musisz to zagotowac bo kwas borny rozpuszcza sie w goracej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jaca Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Nie gotuje się. We wrzątku też traci właściwości. Wystarczy ciepła woda do 60 st. C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jan Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Borasol to gotowy 3% r-r kwasu bornego pojemności 1000ml ,500ml , 250ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cyklamenka Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 kupilam kwas borowy i nie wiem jak uzyskac roztwor 3 %,kupilam 50 g prosze o pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi