Gość nika Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Kolonoskopia nie wykazała zmian w obrębie jelita grubego,gastroskopia stan zapalny błony śluzowej żołądka,Tsh,F3 i F4 w normie a ja nadal chudnę.Gastolog powiedziała,że nie wie dlaczego,więc co mam dalej robić? biorę IPP40,spasmolinę,ranigast i rano oddaję jeden tryskający,wodnisty stolec.Odżywiam się prawidłowo a waga spada.Co dalej robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Przyczyną może być stan zapalny żołąda. Czy wykonano u Pani test na bakterię Helicobacter pylorii podczas gastroskopii? Bakteria ta może być przyczyną stanu zapalnego. Można również skonsultować się z dietetykiem, prawdopodobnie źle dobiera przy tym Pani dietę, zbyt mało kalorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nika Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 .Nie wykonano mi testu,bo zabrakło akurat,ale jutro sama kupię i go zrobię.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi