Gość Karolina Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Na swoim ciele mam sporo pieprzyków chcialabym usunąć przynajmniej 3 z nich boje sie ze zostana mi blizny . w ktorej klinice mozna usunąć jak najlepiej i czy to boli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Znamie barwniowe usuwa się chirurgicznie przez wycięcie ich. Zostać moga po tym blizny. Najlepiej aby Twoim znamionom przyjrzał się lekarz dermatolog i powiedział, które według niego nadają się do usunięcia, czyli które są podjerzane. Koszt usunięcia jednego pieprzyka to 300-450 zł. u dermatologa lub chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Halinus Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Chciałabym się dowiedzieć jeśli pieprzyk jest w wielkości małej kropki obok nos czy będę mogła go usunąć czy zostanie jakiś ślad po tym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Można usunąć, ale ślad w formie blizny zawsze pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hmmm ... *p Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Mam pytanie, czy pieprzyk nad ustami (nawet delikatnie nachodzący) też można usunąć ? Czy jest możliwość bez płatnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxx Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Jest to możliwe jak najbardziej. Należy się tylko wybrać do lekarza rodzinnego i poprosić o skierowanie do chirurga plastycznego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi