Gość wojtek Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Mam zylaki powrozka nasiennego juz dluzszy czas. chcialem sie zapytac jaka jest szansa na to ze jestem bezplodny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Trzeba zrobić badanie nasienia. Wtedy będzie wiadomo czy żylaki wpłynęły na płodność. Jeśli żylaki powrózka nasiennego są po jednej stronie, to nie powinno być to duże zaburzenie. Jednak ostateczna ocena po wyniku badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Witam! Mój mąż ma żylaki powrózka nasiennego a staramy się o dziecko. Czy te żylaki mogą być przeszkodą w powiększeniu rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi