Gość Aniela Czyż Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Mam planowany zabieg usuniecia żylaków kończyn dolnych metodą krioterapii. Ze względu na duże zmiany, lekarz zaproponował znieczulenie ogólne (narkozę) lub znieczulenie przewodowe. Wybór zależy od pacjenta. Proszę o radę, którą metodę wybrać (mam 57 lat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Faktycznie decyzja należy do Pani. Okolice odbytu to bardzo wrażliwa okolica. Dodatkowo znieczulenie przewodowe powoduje, że jest Pani przytomna podczas zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aniela Czyż Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Hmm, dalej nic nie wiem, ale dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi