Gość Tomasz Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Jak wycina się tłuszczaka umieszczonego pod żebrami. Jest on niewidoczny i niewyczuwalny w badaniu palpacyjnym. Lekarz stwierdził (nie wiem na jakiej podstawie), że jest to prawdopodbnie tłuszczak. Jak sam próbowałem jego znaleźć to wydaje mi się, że znajduje się gdzie koło mięśni w jamie brzusznej, tak jakby pomiędzy nimi. Czy wtedy jest konieczna operacja z pełnym znieczuleniem czy tylko znieczulenie miejscowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 W tej okolicy zabieg przeprowadzony będzie w znieczuleniu ogólnym. Chirurg wykona nacięcie powłok i usunie tłuszczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Dzieki za odpowiedź. a jak długo trwa taki zabieg? Czy często się zdarza, że tłuszczak jest niewyczuwalny w badaniu palpacyjnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 W zasadzie w większości przypadków tłuszczak jest wyczuwalny. Zabieg może trwać około 1 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi