Gość Marian Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam, Chodzi oto że nie schodzi mi skura z napleta. a gdy go nawilże woda lub czyms innym schodzi tak do połowy co może być? prosze o pomoc z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marian Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 aha i jeszcze jedno ciezko mi jest wogole skurke sciagnac jak nie jest nawilzona.. gdy nawilze ja woda schodzi mi do polowy okolo.. a napletka nie moge sie dotknac tak boli.. straszny bol gdy go dotykam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bart Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Było już 100 takich pytań, przeczytaj inne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marian Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 prosze powiedzcie. mam isc do specjalisty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bart Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Jeżeli uniemożliwia to odbycie stosunku to nie pozostaje nic innego jak udać się do specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marian Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 mam 16 lat nie uprawiałem stosunku ale boje sie ze moze mi ta poskodzic i w przyszlosci nie bede mogl miec dzieci.. napletek bardzo mnie boli.. a skura dopiero do polowy schodzi jak ja nawilze tak to wogle moze jakas z tym walczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi