Gość Piotr Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Sprawa wyglada tak, ze jadro jest dziwnie zdeformowane - na dole jadra jest takie wpuklenie (jadro wyglada jak rogalik, ksiezyc, jest po prostu zagiete), mysle ze sa to podwiniete zylaki, chociaz nie jestem pewien. Druga sprawa to taka ze jadro nadal wydaje sie czyms wypelnione, jest duzo wieksze, jest nisko osadzone, w jednym miejscu ma twarda, zrogowaciala skore i mimo ze jestem kilka dni po zabiegu wciaz rano krwawi, a teraz zauwazylem ze opatrunek zabarwia sie na zolto. O czym moze to swiadczyc, czy jadro bedzie tak wygladalo przez caly czas? ps. zapomnialem dodac - jadro mnie nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Jeśli jest Pan kilka dni po zabiegu - to obecnie jest to normalny stan, nie budzący niepokoju (świeży stan pooperacyjny). Takie dolegliwości powinny powoli wycofywać się w przeciągu najbliższego miesiąca. Dopiero po miesiącu, dwóch będzie można konkretnie powiedzieć cokolwiek o stanie pooperacyjnym jądra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi