Gość goska Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Mam pytanko jak w temacie mam bol po prawej stronie na wysokosci pepka nad biodrem od wczoraj. zqaczelo sie od mocnego bolu w tym miejscu po wyjsciu z lazienki do dzis boli gdy dotykam gdy kaszle lekki bol w czasie chodzenia i gdy skrecam cialao w prawa strone... czy to moze byc wyrostek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Trudno powiedzieć. Najlepiej aby zbadał Panią lekarz. Być może to również przepuklina tej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 tak!chcialam zapytac, poniewaz mojego syna boli czesto brzuch a dokladnie okolice pepka i prawa strona brzuszka.byl badany w szpitalu stwierdzono infekcje.niestety bol sie nasila i zmniejsza co robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 moj syn mial robione wyniki z krwi i moczu,wyszly idealne ,przespal noc a rano jak wstal zaczol bolec spowrotem.daje mu do picia gorzka herbate i ma diete lekko strawna.ale niestety nadal boli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi