Gość Adrian Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Witam dwa dni temu miałem robione usg analne i z wyniku wychodzi że mam przetokę na zwieraczu lub bardzo blisko.Ropien miałem 4 miesiace temu.Czy operacja jest konieczna i jakie mogą być komplikacje z powodu tej przetoki.Czy operacja może być skąplikowana jak jest w tym miejscu?bardzo proszę o pomoc.Cały czas wypływa ropa czasmi krew.z rany po nacięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Zabieg będzie wykonany w znieczuleniu ogólnym. Chirurg dokona nacięcia przetok lub te umiejscowione bardziej powierzchownie usunie w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi