Gość Mariusz Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Witam, wczoraj o 16.30 byłem u stomatologa, usuwał stare wypełnienie i próchnicę lewej dolnej 7ki. Przy zabiegu używał odsysacza śliny. Dziś rano, a właściwie to już w nocy czułem narośl na środku wędzidełka języka. Trochę mnie to niepokoi, do kogo się z tym udać? i czy jest to wynikiem zaniedbania stomatologa - prawdopodobnie używał brudnych urządzeń i narzędzi. z góry dziękuje za odpowiedź Narośl jest koloru wędzidełka, czyli purpurowa. Nie boli mnie to, ale przynosi dyskomfort i pewne obawy, ze może to się powiększyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Trduno udowodnić czy narzędzia były czyste, być może nie dokładnie wysterylizowane. Jeśli zmiana nie przejdzie w ciągu 2-3 dni, najlepiej udać się do lekarza rodzinnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi