Gość kr Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Witam jestem tutaj po to aby zachwalic naprawde wspaniala rzecz..Mialem problemy z zaparciami i dostalem od znajomej soje NATTO w garnulacie..nie wyproznialem sie po 4-7 dni..wyobrazacie sobie bol..ja facet i jakas soja??? banal..nie pomagaly ziola,tabletki...ale co sie nie robi dla samego siebie..sprobowalem i po dwoch dniach poprostu szok!!! wyprozniam sie regularnie codziennie rano bez zadnych problemow:)biore po dwie lyzeczki soi w granulkach na wieczor i rano poprostu poezja:)odrazu spadlem na wadze,lepiej sie poczulem:)moglbym zachwalac bez konca bo to jak pozbycie sie *upierdliwego sasiada po latach* ale mysle ze jesli ktos zechce sprobowac,odeziw sie do mnie i poczyta co nie co o tym produkcie.Jest bez recepty i nie trzeba po niego nigdzie chodzic:)sam zamawiam i jestem zadowolony:)ma wszelkie atesty i certyfikaty wiec bez problemy zazywam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monika Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 nie moge sie wypróżnić. ide do łazienki raz w tygodniu. Co zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Walentyna Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 mozesz wypić na noc 1/3 lyżeczki sody oczyszczonej zmieszanej w 1/2 szklance kefiru.rano powinno byc już wypróżnienie.Możesz zażywać COLON C lub Colosan Ex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barbara Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 witam prosze napisac gdzie sie kupuje ta soje w granulkach dzieki ktorej mozna uregulowac stolec ,z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oral b *) Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 proponuję solidnego pożądnego orala - wiem szmieszne ale naprade dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eliss Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Nie mam od jakiegoś czasu ze sobą problemu ale moje dziecko raczej odziedziczyło skłonność. Stosujemy Dicopeg junior i mamy nadzieję że to minie bezpowrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ja na zaparcia stosuję Dicopeg.Żadne domowe sposoby u mnie nie przejdą bo po prostu nie lubię żadnych ziaren ani suszonych owoców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruda Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Podobno picie oleju pomaga na zaparcia,raz nawet próbowałam ale nie dam rady pić samego oleju.Kupiłam w aptece Dicopeg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nata Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Olej i sposób z masłem i cukrem mi zawsze pomagał, teraz niestety już nie, może zapytam o ten dicopeg :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość meggi Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Witamina C conajmniej 3000mg zażyte jednorazowo. Tylko szukać kwasu L askorbinowego. Można też pić na czczo wodę z ogórków kiszonych lub letnią wodę z miodem i cytryną. Jednak to sposóby na tak zwaną jednorazówkę. Choć woda z miodem i cytryną pita regularnie powinna pomóc. W trudnych opcjach zostaje czopek glicerynowy. By na stałe pozbyć się problemu to miesiące pracy. Najpierw kompletne oczyszczenie jelit jak przed kolonoskopią, potem probiotyki i zmiana nawyków żywieniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi