Gość Ewcia02@go2.pl Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Dzień dobry > Czy mogę otrzyma na nurtujące mnie pytanie? > Rok temu miałam wycięty pęcherzyk żółciowy, miałam i mam torbiela na wątrobie. > Na diecie byłam 3 miesiące,po tym okresie coś nie coś więcej jem np pierogi, naleśniki od czasu do czasu chleb. Nie wiem co mi szkodzi ale ciągle jestem wzdęta. a nawet ostatni po czymś mnie wzdeło siedząc miałam wrażenie,że siedze w balonie. nawet po pokach byłam obrzmiała . Proszę powiedziec mi dlaczego to tak się dzieje, boje się coś zjeśc. Czy to coś grożnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 To może być problem dietetyczny np. spożywanie pokarmów wzdymacjących tj. kalafior itd. Poza tym musi Pani zwrócić uwagę na spożycie błonnika. Wzdęcia są wynikiem rozkładania resztek pokarmowych oraz skutkiem niepełnego oczyszczenia jelit (zalegania). W innym wypadku powinna Pani zgłosić się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 witajm mialem laserkopiia czy jes szansa na wyleczyc isę mma kontrol 2 tyg*? perosze odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Chyba miał Pan laparoskopię. Po takim zabiegu w pełni człowiek powraca do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Może ma pani nietolerancję glutenu, który znajduje się w mące a za tym również i we wszystkich produktach mącznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi