Gość egon14 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Mam 14 lat a mój penis w spoczynku ma 3cm a w zwodzie tylko 6cm.Boję sie że mam stulejke.Czy to możliwe a bym chorował na stulejkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 6 cm? Chyba żartujesz że taki mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 ja mam 17 lat i mam chyba stulejkę skora z czubka penisa wogule nie schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 pomuzcie co mam robic to odegra sie w przyszlosci jezeli tego nie zwalcze ps. z ta choroba mozna uprawiac sex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość :( Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Czerwona Plama pod skorą penisa (skóra zrośnięta z cewka) czy to jakis problem ? Troche kuje i nie wiem co robic ! :( pomocy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi