Gość agnieszka 82 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Otzymałam diagnozę guzek pęcherzykowy i co za tym idzie operacja i usunięcie guzka z częścią tarczycy ( mniejszą lub większą). Guzek został wykryty przez przypadek i wogóle sie tego niespodziewałam a myślałam o zajściu w ciąże i zastanawiam sie czy poddanie sie tej operacji mi to uniemożliwi??? Jestem załamana tym faktem . Domyślam sie że po operacji bee musiała zażywać jakieś leki i czy one mogą mieć wpływ na to czy można zajść w ciąże czy nie???? A może teraz postarać sie o dziecko a z operacją poczekać???? Bardzo proszę o jakieś kompetentne informacje w tej kwesti. Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Najlepiej najpierw poddać się operacji, a dopiero potem myśleć o dziecku. Po zabiegu bez problemu może Pani zajść w ciążę i mieć dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi