Gość Lenka Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Witam. Po porodzie została mi pamiątka w postaci wystającej skóry przy odbycie. Sprawdziłam u lekarza - nie są to hemoroidy itp. - bardziej defekt kosmetyczny. W związku z tym mam pytanie - czy można coś z tym zrobić np. smarować jakąś maścią, żeby uległo zmniejszeniu, czy też usunąć operacyjnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Raczej wchodzi w grę zabieg kosmetyczny niż maść. Nie wiem co na ten temat powiedział lekarz, który Panią badał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lenka Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Lekarz powiedział, że jest to defekt kosmetyczny i operacja nie jest potrzebna, ale mozliwa. Tylko nie wiem czy warto, jaki jest efekt, jaki długi okres rekonwalescencji, jaki ból przy gojeniu itp. No i gdzie ewentualnie można taką zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Taką operację można wykonać u chirurga. Jeśli nie odczuwa przy tym Pani żadnych dolegliwości to proponuję nie wykonywać zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lenka Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Dlaczego? Zabieg jest bolesny? Długi okres rekonwalescencji? Kiepskie efekty? Proszę o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi