Gość Arek Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Witam. Mam 17 lat. Po prawej stronie szyi mam strasznie powiększony węzeł chłonny. BYłem z tym u pediatry i dermatologa, okazuje sie że mam na tym guzku zmiany trądzikowe. Problem polega na tym ze mam to juz ponad rok i nikt nie wie co to jest i co z tym robić, Tym bardziej ze wykluczaja nowotwór a od czasu do czasu na miejscu guzka robia sie ropne stany zapalne, Nie wiem czy Pan jako chirurg bedzie chcial odpowiedziec na to pytanie ale musze znalezc pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Należy wygoić proces zapalny skóry. Prawdopodobnie węzeł chłonny powiększony jest na skutek stanu zapalnego. Tym problemem powinien zając się dermatolog. W takim razie proszę udać się do innego, już przez kogoś sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi