Gość ania Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 witam dr i prosze o interpretacje wyniku jak w tytule:L1placikii uklady pecherzykowe z tyreocytow o normotypowych i nieco wiekszych polimorficznych jadrach,ale bez cytologicznych cech zlosliwosci,nieliczne syderofagi.W tle krew-skapy koloid,ogniskowy. L2 platy i placiki tyreocytow o slabo zaznaczonej metaplazji oksyfilnej i anizonukleozie,bez cytologicznych cech.W tle krew z ogniskami koloidu.Na wizycie nic sie nie dowiedzialam mam zrobic teraz USG.Prosze czy to jest cos zlego bo nie umie sobie wytlumaczyc tego wyniku,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Nie ma mowy tu o procesie nowotworowym. Proszę wykonać jeszcze usg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JUREK Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 ja mam te wezly chlonne co bendzie to bendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi