Gość Zbigniew Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Witam, mam nietypowy problem, otóż rok wstecz, krew lała mi się z penisa, nie wiem czy to było skaleczenie lub z środka. Wiem, że nie mogłem powstrzymać tego, gdyż jak tak jakby lała się nie szybko lecz tak sporadycznie. Po kilku dniach wtedy poszedłem do lekarza (nie urologa) i w moczu nie było śladu krwi. Po pewnym czasie zauważyłem, że penis wisi w kierunku lewej strony tzn. że nie stoi prosto tylko przechyla się w bok. dodam, że to tak wygląda tak jakby coś się urwało W czasie wzwodu , mogę ręką przechylić go w stosunku do prawej strony daleko. Tak jakby nie wiem czy takie coś jest, ale tak jakby prawą stronę nie podtrzymywało coś. Tzn jak przechylam penisa w prawą stronę to czuję do jakiej granicy mogę go przechylić (tak jakby żyła czy coś blokowało, przepraszam ale nie wiem dokładnie czy takie coś jest, dlatego się pytam także), natomiast w lewą nie ma takiego oporu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Radzę skonsutlować się w tej sprawie z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olli Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Skrzywienie w lewo jest normalne. To co opisujesz (bez tego krwawienia) to raczej normalna sprawa, w lewo można bez oporu przechylać a w prawo już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbigniew Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 to co zrobić, żeby się nie przechylał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olli Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Taka anatomia, penis gdy jest swobodny to zwykle się układa po lewej stronie bo lewe jądro jest niżej i robi się przez to po lewej wolne miejsce i przez to w zwodzie zwykle na lewo jest przekrzywiony. Jak Ci to przeszkadza to może próbuj go trzymać po prawej jak najwięcej, ale pewnie na ten opór nie wiele to da, choć powinien być bardziej prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbigniew Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 A możecie powiedzieć jak bardzo jest w zwodzie przekrzywiony?? zazwyczaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 No u mnie jest dosc mocno przekrzywiony w lewa strone ( podobnie jak np zakret ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam, mam pytanie dotyczące tego, do jakiego specjalisty mam się zwrócić z problemem dotyczącym krzywego penisa. Otóż, jest to bolesne wykrzywienie penisa ku dołowi, najczęściej ból odczuwany jest podczas erekcji. Także przez tę krzywiznę niemożliwe jest, by bez bólu zsunął się cały napletek. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi