Gość iza Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Jakie są skutki,powikłania po usunięciu gangliona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Do powikłań należy głównie nadkażenie bakteryjne rany. Oczywiście trzeba wziąść pod uwagę możliwość nawrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iza Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Jestem po dwóch punkcjach ganglionu w nadgarstku,ostatnia odbyła sie trzy miesiace temu,po pierwszej punkcji zrobił sie on dwukomorowy narazie ganglion nie rośnie natomiast dostaje skurczy tej dłoni,dretwienia i bólu zwłaszcza palcy czy moze byc to jakis ucisk na nerwy,czy jest to cos niebezpiecznego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iza Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 czy mozliwy jest chwilowy niedowład ręki lub nie pełna mozliwosc jej funkcjonowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elzbieta Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 witam miałam usunięty ganglion z nadgarstka też mam drętwienie palcow i nieczułe miejsce. ela pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patryk Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 usunąłem tydzien temu ze stopy drętwieje mi jeden palec u nogi i mam caly czas zdrętwiala skore od rany do palcy czy to minie bo gralem w pilke dwa razy w tygodniu i nie wyobrazam sobie zeby moglo byc inaczej. lekarz mowi ze to wroci do pelnej sprawnosci za okolo miesiac, a ja zepsulem sobie wakacje nie zdecydowalbym sie na taki zabieg gdybym wiedziel to wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Irena:) Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Jestem po operacji gandliona ( na dloni).... A właściwie to miałam az dwa gangliony tylko jak przyszlo co do operacji to jeden przeskoczył na drugiego... pozniej dzieki Bogu zrobil sie malutki i mi go wycieli... Dzisiaj ( 2tyg. po operacji) byłam na zdjeciu szwow i okazało sie , ze mam jakiegos krwiaka pod tymi szwami...*/ No właściwie to odesłali mnie do domu bez zadnych informacji... i wogóle boli mnie ta reka..*/ masakra*/*/*/ Drugi raz nie zrobiłambym tej operacji napewno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Usunęli mi ganglion przy stawie kolanowym. Niestety wrócił on *po chwili* na swoje miejsce. Jednak ganglion czasem sie zmniejsza a czasem zwiększa. W czasie jego wzrostu boli mnie noga od kolana aż do stopy. Ból jest straszny. Szczerze wole już żeby ten guz został i się nie pomniejszal, niż znosić potem ból związany z jego wzrostem. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi