Gość Joanna Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Witam. Mam 28lat mój lewy sutek jest wciągnięty i strasznie mnie swędzi. Mam dwoje dzieci, jedną córkę karmilam 14 miesiecy ale tylko prawa piersią. lewą odrzuciła. Mieszkam w Uk byłam z tym u lekarza, obejrzał mój sutek i powiedział, że wygląda normalnie, że reaguje na dotyk i temperaturę, że *wychodzi na wierzch*. Zrobili mi usg, ale tylko lewej strony piersi, na sutek nie spojrzał. Stwierdził, że wszystko jest w normie. Proszę o odpowiedź Dlaczego tak trasznie swędzi mnie ten sutek, a w czasie owulacji odczuwam ból całej lewej strony w okolicy piersi a przy nacisnieciu obu brodawek sutkowych wydobywa sie wydzielina podobna do mleka. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 U niektórych kobiet występują wciągnięte brodawki i nie stanowią zagrożenia. Zawsze jednak w takich wypadkach musi zbadać lekarz. Być może ból związany jest z obecnością ogona Spence*a, czyli części gruczołu piersiowego zlokalizowanego w dole pachowym. Jeśli usg było dobre nie ma się czym martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joanna Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Bardzo dziękuję za odpowiedź!!! mam jeszcze jedno pytanie skąd ten świąd, naprawdę jest uciążliwy, szczególnie w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Może to grzybicze zapalenie skóry lub uczulenie. Najlepiej udać się do dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Czy rak piersi u 13-letniego chłopca jest możliwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anita Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 powinienes porozmawiac z rodzicami ale dla mnie to wygalda na dojzewanie glowa do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aneta Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 tez mam ten problem, przyczyna jest nadmiar prolaktyny, zbadaj sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi