Gość grzegorz8012 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Witam.Moj tata ma ostatnio problemy zdrowotne i wyczytalem na jego karcie ze szpitala ze ma cyt*rak gruczolowy przerzutowy na jelito grube*.Ojciec twierdzi ze to nie zlosliwy,ale ja mam wrazenie ze cos ukrywa.Za tydz bedzie mial operacje i chcialbym sie dowiedziec co oznacza taka diagnoza,jak mam rozumiec pojecie rak gruczolowy?Bardzo bylbym wdzieczny za informacje.Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Niestety bez pełnego wyniku badania histopatologicznego trudno jest mi powiedzieć czy chodzi o gruczolaka czy gruczolakoraka, który jest już złośliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi