Gość HANKA Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Wkonano mi biopsję sterotaktyczną ze względu na podejrzenie o guz sutka lewej piersi,czyli *tu mammae sin*.W badaniu histopatologicznym napisano -*mikrozwapnień nie znaleziono*,ale lekarz zalecił mi mały zabieg,wycięcie zmiany pod mammografem. O co tu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 A jakie były wyniki innych badań? Np. Usg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hanka Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 W usg były pojedyncze torbiele od3mm do 10mm i nic innego mi nie wiadomo na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hanka Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 ale w mammografi znaleziono skupisko mikroawapnień-obraz utrudniony,wątpliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hanka Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Już wszystko wiem,jest to biopsja chirurgiczna weryfikujaca biopsję sterotaktyczną, w wyniku której nie *trafiono* na mikrozwapnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi