Gość Arleta Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Jestem jeden dzień po zabiegu i dostałam okres i nie wiem czy tak powinno byc czy może jest to związane z jakimiś powikłaniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 To nie ma nic wspólnego z powikłaniami po laparoskopii. Po prostu zabieg ze względu na stres zapewne przyspieszył krwawienie miesiączkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arleta Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 mimo to że to jest dośc obfite krwawienie powinnam byc spokojna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 W razie niepokoju kontrola, ale u ginekologa, a nie chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania. Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Bądź spokojna. :) To wręcz normalne. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi