Gość Paweł Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Od kilku dni zauważyłem przy odbycie pęcherzyk. Taka jakby kulka. Jest to wypełnione krwią. Przebiło mi sie to i poleciała krew. Co to może być? Bo nie wiem. nigdy nic takiego nie mialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 To zapewne żylak odbytu. Radzę z tym problemem udać się bezpośrednio do lekarza. Trzeba włączyć odpowiednie leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 pawle mam pytanie czy wiesz juz co to było u mnie sytuacja identyczna! czy to jest pęknięty hemoroid? tyle bym wywnioskował z internetu, oczywiście wybieram sie dzisiaj do lekarza, nie jestem głupi by samemu cos stwierdzac i podejmować działania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi