Gość Darek Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 WItam chcialbym sie dowiedziec czym to jest? pojawilo sie wg mojej Mamy kiedy mialem Ok. 2lata wczesniej tego tam nie bylo, nie mam zadnego uszczerbku na czaszce co mogloby by swiadczyc o odlamku kosci. W mlodym wieku bylem badany, lekarze nie dali mi odp czym to jest. Jest bezbolesny ruchomu i slabo widoczny. Srednica to jakis 1,5cm chyba powiekszyl mi sie od dziecka teraz mam 22lata Prosze o chociaz czescowe wyjasnienie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Trudno powiedzieć co to może być bez badania. Najlepiej zgłosić problem swojemu lekarzowi rodzinnemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi