Gość @nna Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Witam, Na początku opiszę sytuację i od czego to wszystko sie zaczęło. Rozpoczęło się bulem ucha (myślałam że to jakieś zapalenie) standardowe leki pomogły, następnie pojawił się bolący guzek pod skórą na głowie po 2 dniach pojawiły się kolejne i bardzo bolące guzki pod skórą i jeden w okolicy więzów chłonnych, jestem przerażona bardzo proszę o pomoc do kogo mam się zgłosić i co w ogole może mi dolegać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Najlepiej udać się najpierw do lekarza rodzinnego. Lekarz powienien zajrzeć przede wszystkim do ucha. Można też od razu udać się do laryngologa. Nie bardzo wiem czy te guzki są związane z zapaleniem ucha. Jak wyglądają te guzki? Gdzie dokładnie są zlokalizowane? Czy zlokalizowane są po jednej stronie głowy? Czy jest ich dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @nka Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Witam, Zgłosiłam się już do lekarza pierwszego kontaktu, lekarz stwierdził zapalenie więzów chłonnych i przepisał antybiotyk. Przez 3 dni było wszytko ok natomiast dokładnie dzisiaj rano obudziłam się z bólem głowy takim jakbym uderzyła się w głowę, ból nie jest tylko w jednym miejscu. Ponownie pojawiły się guzki(obecnie jest ich 6, trzy które były czyli przy skroni, przy uchu oraz na czubku głowy powiększyły się) oraz opuchlizna przy zatokach czołowych, przy oku, z lewej strony nosa, lewa strona głowy z tym że opuchlizna jest dziwna ponieważ podczas dotyku odczuwam pieczenie i ucisk, przyznam również iż pojawiają się silne zawroty głowy. Antybiotyk zażywam nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marianna Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Do @nki Może to półpasiec zauszny. Mój syn z tego powodu przebywał prawie miesiąc w szpitalu.Ból niesamowity głowy, ucha, skóry przy uchu. Laryngolog od razu postawił diagnozę i skierował na oddział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marzena Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Histiocytoza???? może onkolog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Bardzo mnie boli głowa nie wiem ale to chyba od guza który mi się zrobił po lewej stronie czoła (pod skórą) .Jak go dotykam bardzo mnie boli i nie wiem co zrobić ? Pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Od ok.2tygodni boli mnie głowa i pojawiły się małe guzki. Na początku jeden z prawej strony czoła,dwa dni później zniknęło i przeniosło się na tył głowy (w ciągu tych dni zdążyło się przenieść na wiele innych miejsc) . Byłam u lekarza ale ten stwierdził że nie wie co to jest i powiedział tylko że gdy to mi nie przejdzie da mi skierowane na badanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi