Gość DAGMARA Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 mam bardzo silne bóle wątroby i kręgosłupa. pojawiają się w tedy, kiedy pracuję fizycznie w miejscu czyli; siedzenie przez kila godzin w jednej pozycji lub stanie na nogach. są one bardzo uciążliwe i bolesne?uczucie napuchniętej prawej strony jaka jest tego przyczyna? dodam tylko że mam lumbalizacje kręgu s1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Trudno mi na takie pytania odpowiadać bez badania. Bóle takie raczej są spowodowane zwyrodnieniem kręgosłupa (patologią w zakresie kręgosłupa, która może być przyczyną ucisku na korzenie nerwowe). Radzę w tej sprawie skontaktować się z neurologiem. Być może celem pogłębienia diagnostyki wyniknie konieczność wykonania rezonasu magnetycznego. O tym zadecyduje neurolog po badaniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi