Gość Tomek Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Witam. Mam 18 lat, 3 dni temu odbyłem operacje usunięcia żylaków powrózka nasiennego metodą tradycyjną. Na początku wydawało mi się że żylaki jakby zmniejszyły się ale na dzień dzisiejszy nie widzę ŻADNEJ różnicy miedzy stanem przed operacją a stanem teraźniejszym. Ile czasu żylaki będą zanikać?? Co prawda idę za 3 dni na sciągnięcie szwów ale już teraz niepokoję się i chce po prostu wiedzieć czy wszystko jest ok czy może nie. Wydaje mi się że powinien być chociaż lekki postęp w zaniku. Nie daje mi to spokoju. Poza tym lekarz do którego pójdę zdjąć szwy może nie być obiektywny bo sam ta operację wykonywał. Pozdrawiam i liczę na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Żylaki po operacji zanikają bardzo powoli, proces ten trwa około 3 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi