Gość Sebastian Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Witam, Od jakiegos czasu zauwazylem ze przy otowrze cewki moczowej pojawilo mi sie takie zgrubienie, taka blizna wokol otworu, jądra oba powiekszyly mi sie (nie mowie tu o jakims gigantycznym rozmarze, poprostu powiekszyly sie OBA). Poszedlem do lekarza, skierowal na badanie moczu ktore nic nie wykazalo, niedawno mialem rowniez badanie krwi na ktorym rowniez nic niepokojacego nie wyszlo. Jądra mnie nie bolą ta blizna/zgdubienie przy cewce rowniez, nie boli, nie swedzki, nie piecze, poprostu jest. Teraz czekam na wizyte u urologa, ale ta niepewnosc mnie zrzera, moze poznam jakas propozycje problemu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Niestety bez badania trudno powiedzieć co to może być, trzeba poczekać na wizytę u urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebastian Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 ale wie moze ktos czy badanie moczu/krwi wykrywa np nowotwor jader, albo przynajmniej zapalenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Za stanem zapalnym przemawiałaby podwyższona liczba białkych krwinek, nie można wykryć w ten sposób nowotworu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blabla Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 wymaz na bakterie sobie zrób w labolatorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi