Gość neon Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Nie wiem po czym robi mi się taki ból, leżałem na dywanie i musiałem zasnąć rano wstałem odwrócony i z takim może nawet pulsującym bólem no albo zaczyna boleć po chwili nie chwile nie boli po chwili znowu boli no a rzecz jasna że w nocy nie wiadomo czy się wierciłem czy co ale miewam taki problem już chyba 2tyg. czekam na odpowiedź bo kurcze jestem młody rodzeństwo płodne a co do mnie po tym że mnie boli to nie chce sam sobie zapeszać że mogę mieć problem no a poza tym wogle głupio że boli rozumiem jakbym się znęcał ale dbam o sprzęt. czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Bez badania trudno określić co to może być. Czy mam rozumieć, że chodzi Panu o żołądź? Może to stan zapalny. Czy są jakieś inne objawy tj. zaczerwienienie, świąd, wydzielina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi