Gość Skrępowany Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Witam, pierwsze pytanie bylo juz poruszane, jednak chce dopytac a wiec mianowicie tez mam malego guzka na penisie czy to cos groznego i czy cos mi grozi jesli go nie usune,w mojej przchodni lekarzami pierwszego kontaktu sa same kobiety a wiec byloby to dla mie krepujace o tym mowic,a on mi w sumie w niczym nie przeszkadza. Druga kwestia jest taka ze mam problem, he jakby to opisac nie dosc ze mam problem z sciagnieciem napletka(tylko przy wzwodzie gdy nie jest postawiony na bacznosci moge to robic bez problemu)przy masturbacji np. a takze przy wspolzyciu z kobieta ( gdy wchodze on sam schodzi w dol ale czasmi czuje dyskomfort) to po stosunku by wrocil a swe miejsce musze go ze tak powiem troche ponaciagac by wrocil na swoje miejsce. Dla jasnosci mam 22 lata. Z goy dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skrępowany Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 a i dodam do tego wszystkiego jeszcze ze odczuwam czasem bol prawego jądra,niejest to jakis straszny bol ale to czuje,czesto chodze oddawac mocz moze ma to cos z tym wspolnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi