Gość Paulina Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Witam,mam taki problem 4 lata pod rząd miałam usuniętę torbiele z obu piersi na przemian zaczęło sie gdy miałam 25 lat. Wszytskie zostały chirurgicznie usuniętę, po badaniu laboratoryjnym nie stwierdzono nic groźnego. Po dwóch latach okazalo sie, że znowu pojawiły się dwa w prawej i jeden w lewej. Lekarz z USG kazał pojawić mi się za rok na kolejnym USG i jeśli się powiększą będą do usunięcia. Jestem młoda mężatką i moje pytanie brzmi czy w takiej sytuacji możemy sie teraz starać o dziecko, czy lepiej poczekać do maja 2010 kolejne USG na wyniki. I dopiero po zabiegu mysleć o dzidziusiu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Na pewno w tej sprawie musi skonsultować się Pani z ginekologiem. Poprzednie torbiele nie były złośliwe, więc istnieje szansa, że można starać się o dziecko już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi