Gość Paulina. M. Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Od jakiegoś czasu mam problem z oddawaniem moczu czyli ból i lekki krwiomocz. Do tego pojawiła się gęsta wydzielina z cewki moczowej. Dzis nad ranem złapał mnie okropny ból po prawej stronie pleców pod żebrami nie mogłam unieść nawet nogi do góry . Był to bardzo dokuczliwy ból. Wzięłam ibuprom a ból przeszedł dopiero po półtorej godziny. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 To ból związany ze zmianami (zakażenie, kamica, nowotwór, zapalenie) toczącym się w prawej nerce o czym świadczą dodatkowe objawy. Niezwłocznie proszę udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi