Gość AsiaK Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Mam dwa niewielkiej wielkości guzki jeden nad czołem a drugi z tyłu głowy ten z tyłu jest mniejszy , ale kiedy go dotykam czuję minimalny ból . Co to może być bo bardzo się denerwuje że to może jakiś rak albo coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Proszę więcej informacji,jak długo są te guzki,czy była pani chora i na co,przeziębienia,opisac,kolor,czy łatwo się pani przeziębia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AsiaK Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Do medicus , mam 14 lat jeśil to coś pomoże i nie wiem ile mam te guzki i jestem bardzo rzadko przeziębiona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Z pewnością nie jest,to rak,proszę porozmawiac z rodzicami na ten temat i powiedzieć o tym,na odległość nie można tego określić.Należy udać się do lekarza I kontaktu lub pediatry,który oceni.Mam za mało informacji na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AGA Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Mam podobny problem,mam dwa guzy na głowie jeden z prawej strony nad czołem a drugi z tyłu głowy jest on na środku.Oby dwa te guzy są twarde jak kości ten z tyłu jest mniejszy ,przy dotyku mnie nie bolą.Wydaje mi się że te guzy mam juz jakis czas,jak do tej pory nie zmieniły swojej wielkości.Dodam że pięć lat temu miałam atak silnego bólu głowy tzw.migrena ,po tym czasie ból główy powtarza się przeważnie latem,ale od tamtej pory nie miałam tak silnego ataku bólu głowy.CO TO MOŻE BYĆ ,PROSZĘ O ODPOWIEDZ BARDZO SIĘ BOJE,MAM 27 LAT I ROCZNE DZIECKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 miałam to samo. Mialam ataki migrenowe w młodosci. Okolo 18-tego roku zycia zauwazylam guzek twardy jak kosc niebolacy z tylu glowy. Udalam sie z tym do neurologa. Po wielu badaniach stwierdzil ze to nowotwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafal Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 teraz siedzac na kompie wyczulem cos miekiego z tylu glowy na wysokosci uszow po dwoch stronach co sie rusza nie wiem co to jest ale powiecie co moglbym zrobic (rodzice,lekarz) pomozcie prosze mam dopiero 13 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi