Gość justyna Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Mój chłopaka pokazał mi ostatnio guz wyczuwalny na brzuchu i jeszcze jeden taki sam na nodze i mowi ze to moze byc rak a niechce sie udac do lekarz bo sie boi namawiam go ale nic z tego.mówiła ze czytał w innternecie o raku i to napewno jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Chłopak powinien udać się do lekarza rodzinnego (z przychodni) i zostać przebadanym. Nie wiem jak to wygląda ale wątpie żeby był to rak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyle Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 ...malo informacji... byc moze tluszczaki, badz wlokniaki... raczej nic zlosliwego - do lekarza!! moze usg.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi