Gość Andżej Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Mam 13 lat nie dawno miałem operacje wycinania przyczepka jądra prawego. Przez około tydzień wszystko było w porządku lecz po późniejszym czasie zaczął mnie męczyć ból obu jąder. Byłem z tym u chirurga i stwierdził że wszystko jest w porządku, ale ból w ogóle mi nie przechodzi. Ewentualnie raz mnie boli bardziej prawe jądro a raz lewe, czasami ból jest mniejszy a czasami większy. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Najlepiej ponownie skonsultować się z lekarzem, być może doszło do stanu zapalnego. Warto wykonać również usg jąder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andżej Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Czy ten stan zapalny to coś groźnego i czy może być tak że lekarz wcześniej go przeoczył?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Stan zapalny mógł rozwinąć się później. Leczy się go za pomocą antybiotykoterapii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Choroby jąder dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi