Gość killer1983 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Co oznacza? 1. Susp Ca colli uteri II b 2. Carsinoma planoepitheliale macro et microcellulare invasivum G II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 1. podejrzenie raka szyjki macicy (IIb -nacieka przymacicze) 2. rak płaskonabłonkowy z dużymi i małymi komórkami typu inwazyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 więcej informacji: http://www.pfm.pl/u235/navi/199640 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 c53.9 - ca colli uteri invasivum takie rozpoznanie ma moja mama chciałabym prosic o jakieś dokładniejsze informacje wiem że to rak szyjki macicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość renata Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 przed kikoma dniami dowiedzialam sie ze mam raka szyjki 6 kwietnia mam termin do kliniki umierac nie chce boje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bozena Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 ja tez mialam raka jestem juz po operacjach rok nie wiem jak inni ale mozna zaufaclekarzom moj lekarzwytlumaczyl mi na czym to polega i przygotowal mnie psychicznie bardzo duzo mu zawdzieczam nie buj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgosia Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Ja też jestem jestem po radykalnej operacji raka szyjki macjcy G1 wszystko wyglądało pięknie i na dobrej drodze ,operacja udana radioterapia udana brachoterapia tagrze ,krótko mówiąc rok cudownego spokojnego życia tak jak mi to lekarze zapewniali bedzie dobrze ale nikt nie przewidział że radioterapia i brachoterapia nie odpowiedzialnie dawkowana niszczy narząndy tak jak przepalenia pęcherza odbytu ,dziury w pochwie zaznaczając jednocześnie że po naświetlaniach żaden lekarz niechce się podjąć leczeniu człowieka po naświetlaniach wtedy umieramy nie na raka tylko na chorobe op naświetlaniach ponieważ dochodzi do zakażenia organizmu .mnie się udało przeżyć teraz jestem kaleką i przeklinam tych którzy przyłożyli ręke do tego naświetlania mam dopiero 38 lat byłam osobą pełną życia i wiary w naszą medycyne a teraz nie wierze już lekarzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tessa Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 witam rok temu rowniez przeszlam operacje g I szykli macicy oraz radioterapie brycho-terap.czuj sie dobrze. prawa ze lekarze nie mowia co dalej robic.trafilam na cudownego lekarza ginekologa-radioter-onkolog jestem w trakcie leczenia pochwy ktora nieleczona jest rana po brzchoterapi.i poprostu moze sie zrosnac.pozatym mam dobre wyniki. szukajcie informaci na temat naszej choroby. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaska Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 trzymajcie sie dziewczyny, probujcie znalesc pomoc u lekarzy z serce,a sa jeszcze tacy,to jestem pewna ze dacie rade.pozdrawiam,zona chorego na raka zoladka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tess Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 witam.obecnie po kilku miesiacach leczenia u wspanialego prof.ginekologa i onko-radio stan pochwy po brachoterapi jest prawie wyleczony.czuje sie swietnie. nie mam zadnych skutkow ubocznych po radioterapi glowy do gory nie wolno zle myslec a juz na pewno mowic o zaprzyjaznieniu sie z tym draniem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sylwia Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Tess możesz podać jakiś numer do tego profesora ktory Cie leczyl,potrzebuje pomocy prosze odpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi