Gość Bartek Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Jestem 8 dni po plastyce napletka, szwy juz mi zeszły.Mam pewien mały problem podczas wzwodu kiedy sciągne napletek czuje delikatny ucisk pod żołędziem. Czy można to rozćwiczyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Być może to jeszcze skutek zabiegu, jeśli jednak dolegliwości nie przejdą same warto skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi