Gość Arek Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Witam, mam 20 lat. poszedłem do agencji towarzyskiej i stało się. wszystko w prezerwatywie (a nawet dwóch - wymieniała mi ). był to głupi pomysł, pod wpływem alkoholu. teraz się zastanawiam czy nic mi nie będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Jeśli seks był w zabezpieczeniu nie powinno być żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 kolego ja mam 54 lata korzystam z przydroznych dziewczyn od 20 lat...i jest wszytko oky to rozdmuchany temat ze kazda dziewczyna jest czyms zarazona baw sie w agenci jak najwicej pozdrawiam maniek wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi