Gość agnieszka Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Mam nadżerkę żołądka + refluks żołciowy. biorę leki doraźnie bo na : controloc,bioprazol,helicid miałam alergie+inne objawy uboczne. czy to może mieć wpływ na stopniowo pogarszające mi się wyniki krwi? ostatnio mam już płtyki krwi 111 tys. a norma jest od 140 tys i jestem tym lekko zdenerowowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Być może bioprazol powoduje obniżenie płytek. Radzę skonsultować się z lekarzem prowadzącym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 ale jak napisalam teraz biorę w zw z alergiami tylko doraźnie gastrotuss. tak czy siak muszę iść jutro do lekarza. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi