Gość załamany 40 latek Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Mam wynik krwi utajonej dodatni i ujemny i trzeci słabo dodatni. Skierowanie na kolonoskopię. I mam też kamień w nerce prawie 2 mcx1cm z poszerzeniem UKM i przewlekłym bólem, do wytrzymania i skierowanie na posiew moczu (zrobiłem jest ujemny) i urografię. Obydwa badania mocno obciążające. Które jest pilniejsze? Co diagnozwać i leczyć najpierw? A może położyć sie do szpiatala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Trzeba na pewno wykonać kolonoskopię i zdiagnozować stan jelita grubego. Jeśli nie ma dużego zastoju moczu można w trybie planowym wykonać urografię i zastanowić się nad leczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi