Gość Aneta Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Nie dawno wyczułam przy odbycie mały pechęrz , nie boli mnie nic, ani nie krwawie z odbytu, nie mam też żadych zaparć , co to może być? czy to hemoroid, nie mam żadnych objawów jak przy żylakach , więc skąd ten pęcherz. Jest mały i wygląda jak taki prawdziwy pęcherz. Proszę o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Najlepiej udać się do chirurga. Bez badania trudno sprecyzować czy jest to na 100% żylak odbytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kati Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Witam. jakiś tydzień temu zaczełam odczuwać ból przy wypróżnianiu, Dziś odkryłam że mam wielki pęcherz z jakimś płynem w środku.ma ok 3 cm i boli przy chodzeniu,siedzeniu i wogóle. Proszę o odpowiedz,bo nie ukrywam że poważnie sie martwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 To zapewne wypadnięto, zakrzepiały żylak odbytu. Trzeba w tej sprawie skonsultować się pilnie z chirurgiem i wprowadzić odpowiednie leczenie farmakologiczne. Taki żylak może zagrażać pęknięciem i krwotokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 witam mam 18 lat wczoraj zobaczylem ze mam pecherz na odbycie czy to moga byc hemoroidy.. pracuje na budowie i nie mam czasu zdrowo sie odżywiać a wyczytalem w necie ze to moze prowadzic do zaparc i hemoroidow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi