Gość Ania Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Witam, chciałabym zasięgnąć porady w sprawie mojego stanu, otóż: od wczorajszego dnia boli mnie brzuch-przyznam szczerze iż w bólu są *przerwy* tzn. przestaje mnie boleć jak dłużej się nie ruszam... boli mnie w górnej części brzucha-na środku, ale ból promieniuje na boki... przez cały czas jest mi niedobrze-jak coś zjem ból i mdłości na 5-15 min się nasilają, do tego przy robieniu kupy leci ze mnie sama woda... co jakiś czas mi się odbija i jest taki *posmak* jakbym jadła jajko, co mnie dziwi gdyż ostatnio nie jadłam... zastanawiam się czy iść do lekarza, czy też poczekać-dodam iż mam 16 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Najlepiej udać się do lekarza ogólnego. Ból zlokalizowany w tej okolicy może być wynikiem np. choroby refluksowej, wrzodowej, nieżytu żołądkowo-jelitowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi