Gość Przemek Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 3 tygodnie temu przeszedłem operacje przepukliny pachwinowej prawostronnej. Po operacji nastąpił obrzęk prawego jądra, jest bolesne, zaczerwienione. Do dnia dzisiejszego nie nastąpiła żadna poprawa. Czy powinienem się zgłosić do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Tak, trzeba z tym problemem zwrócić się do lekarza. Być może doszło do zapalenia jądra, co może wymagać leczenia (np. antybiotykoterapii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam, prawie 4 tygodnie temu miałem operacje (z uzyciem siatki) prawostronnej przepukliny schodzacej do moszny. Wszystko wygladało dobrze, nie miałem zadnych obrzekow az do tego czasu. Kilka dnia temu (mniej wiecej 3 tyg. po operacji) prawe jadro a raczej worek zrobil sie 2 razy wiekszy i nabrzmiały. Czy to normalne? Pytam bo pisze Pan ze opuchlizna schodzi po kilku tygodniach ale co jesli dopiero sie pojawia po kilku tygodniach tak jak u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość albert Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 witaj wojtem ja mam tez taki problem i jak teraz sytulacja u ciebie wyglada?poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi