Gość Tomek Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Witam. Wydaje mi się, że mam problem z napletkiem podczas wzwodu. Mam 17 lat, mój penis w stanie wzwodu ma ok. 17/18cm, jeszcze nie odbywałem stosunku seksualnego. Problem polega na tym, że podczas wzwodu napletek mi się nie zsuwa, owszem mogę go bez najmniejszego problemu - czy też bólu - zsunąć za pomocą ręki, ale po chwili spowrotem mi się nasuwa na żołądź. Za pomocą ręki - zarówno podczas wzwodu jak i zwisu - mogę go swobodnie zsuwać. Czy coś mi dolega? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Nie, nic Ci nie dolega. Jeśli napletek możesz zsunąć ręką bez problemu to wszystko jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Ufff... to kamień spadł mi z serca. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonim Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 witam panowie ja mam inny problem... po waleniu boli mnie żoładz a zrobilem to pierwszy raz ze go zdjalem... i teraz mam problem bo on nie chce sie schowac juz 3 dzien.. długo to trwa? pomozcie przy tym jak mi zaczyna stawac troche tez boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Abraham Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Proponuję posmarować amolkiem, na bol kolana dziadek mi go dał i było wszystko wporzo.A do tego proponuje maczac go w kefirze bądź innym mlecznym produkcie naprzyklad w maślance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 mam podobnie jak kolega też mogę bez problemu zsuwać go w stanie zwodu i zwisu ale też na długo nie utrzymuje się odkryty ino ucieka do połowy główki to ta sprawa mi się chyba wyjaśniła i jest chyba ok? lecz niepokoi mnie to że główka penisa jest zrośnięta takim paseczkiem skóry do skórki penisa czy mam problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Heww Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 skórka u penisa jest u każdego i jest to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi