Gość adam Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Ostatnio wyczułem dwa guzki po prawej stronie szyji są wielkości fasolki i nie bolą co to jest i jak to się leczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Trudno mi odpowiadać na takie pytania bez badania. Być może to tylko powiększone węzły chłonne. Trzeba z tym problemem udać się bezpośrednio do lekarza. Możliwe, że zmiany trzeba będzie usunąć lub tylko obserwować. O wszystkim zadecyduje lekarz po badaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość izabela Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Ja tez mam takiego guzka na szyji,bylam z tym u lekarza i przepisal mi antybiotyk na alkocholu ktorym mam smarowac tego guzka przez 6 tygodni,ale zaczynam czuc ze po dotknieciu palcem on zaczyna mnie bolec wiec chyba znowu pujde do lekarze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnieszka Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 ja tez mam takiego po lewej stronie szyi ma wymiary 8x3mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Też mam dwa małe guzki obok siebie nie mam pojęcia co to jest obawiam się.Szukam na forum pomocy ale nigdzie nic nie pisze co to może być */ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi