Gość Kasia Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 W czwartek mialam operacje kostniaka kostnawego kosci lodeczkowatej.Mam spuchnieta dlon,czy to jet normalne po operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Tak to normalny stan, taki obrzęk powoli powinien się wycofywać przez 1-2 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Przez jaki okres moge byc niezdolna do pracy?Zaznacze ze mam ciezko prace bo duzo dzwigam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Myślę, że około miesiąca. Jednak decyzję w tej sprawie musi podjąć lekarz prowadzący. Nie znam szczegółów zabiegi ani stanu ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pacjent Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 czeka mnie operacja kostniaka zatoki czołowej, bardzo sie boje! jak wyglada taka operacja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malgoska Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 nie boj sie ja jestem juz po operacji 1 miesiac jest wszystko www porzadku tez sie balam dlugo zwlekalam wazne tylko zeby na operacje isc do dobrego specjalisty to jest wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi