Gość Miecia Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Witam! jestem 5 miesięcy po operacji przepukliny pępkowej. Dodam, że to było moje drugie usunięcie przepukliny i mam teraz zalozona siatke, zeby sie nie odnawiala? miesiac temu bylam nad morzem, plynac statkiem miaam silne nudnosci i bardzo silne wymioty. Czy po tych wymiotach (gdzie mi bardzo mocno sciskalo brzuch i tak az *rwalo*) przepuklina moze sie znowu odnowic? Mialam zalozony wtedy rowniez pas pooperacyjny. Dziekuje za odpowiedzi... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Jest to mało prawdopobone przy założonej siatce i noszeniu pasa pooperacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi