Gość Miłosz Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Witam. Od pewnego czasu mam problemu z nadgarstkiem. Odczuwam ból podczas podnoszenia ciężarów wówczas gdy ręka jest odwrócona wew. stroną do mnie. Lekarz stwierdził ze jest to torbiel mimo że na skórze nie występują żadne guzy. Na zdjęciu rentgenowskim widać przejaśnienie k. piestrzycowatej około 5mm. Dodam ze leczyłem się około 3 miesięcy (smarowanie altacetem) ból niemalże minął, byłem wstanie ćwiczyć na siłowni z pełnym obciążeniem jednak ból wrócił i mimo ze nie jest on silny uniemożliwia mi dalsza prace fizyczna. Po kolejnym zdjęciu rtg okazało się ze przejaśnienie się powiększyło kolo o 1mm. Lekarz ortopeda stwierdził ze nie nadaje się na studiowanie na AWF-ie które mam zacząć za niecały miesiąc i raczej już nigdy nie odzyskam sprawności fizycznej potwierdzając tym samym ze to torbiel oraz zlecił leczenie poprzez lasery i magnetronik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Najlepiej udać się jeszcze do innego ortopedy przy innej przychodni/klinice. Być może będzie miał inne zdanie odnośnie leczenia dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi